Kérdés esetén keress minket bizalommal: +36-70/311-0011

Blog

MAN COLLECTION – nem csak férfiaknak, de csak természetesen

Lashes by Love Shop
Lashes by Love Shop
2021.11.05 10:08
MAN COLLECTION – nem csak férfiaknak, de csak természetesen

2021-ben a divat egyik fontos vezérelve a természetesség, ami a műszempillák készítésére is hatással lett. Minél inkább eredetinek látszik, annál jobb! Egyre erősebb lett ez az igény, ami az ívek és a vastagság kialakítása mellett abban is megmutatkozik, hogy a pillák hossza ne haladja meg a 12 millimétert, sőt – ha igazán naturalisták vagyunk – inkább maradjon 5-10 milliméter között. ????

Ennek jegyében készültek el az első „Man Collection” szempillák, melyek külföldön már meghódították a piacot. Ezeket persze sosem csak és kizárólag férfiak számára gyártják, nevüket azért kapták, mert annyira természetesnek hatnak, hogy akár ők is hordhatják, szinte feltűnésmentesen.
Mi pedig elhoztuk hazánkba is ezt a könnyű, kényelmes viseletet: látogassatok el a webshopba! A három méretben elérhető Lashes by Love Man Collection rövid méreteinek köszönhetően tökéletes egyedi formák kialakításához, és olyan lágynak mutatkozik, hogy külön ajánljuk azoknak, akik először tervezik kipróbálni a műszempillákat. ????
Kövessetek minket Instagramon is: https://www.instagram.com/lashesbyloveshop/, és látogassátok rendszeresen a webshopot, mert folyamatosan érkeznek a legújabb trendek‼️