Kérdés esetén keress minket bizalommal: +36-70/311-0011

Blog

Premade használók tippek

Lashes by Love Shop
Lashes by Love Shop
2021.09.17 18:41
Premade használók tippek

Egy kis segítséget szeretnénk nyújtani a nálunk vásárolható fanokhoz. A legjobb minőségű handmade premadek applikálása sem olyan egyszerű, mint azt mások gondolják.

5D-s fanokat hoztuk el példának. Léteznek szűk, közepes és széles ventilátorok. Mindhárom gyönyörű és mindegyikkel különböző eredményeket lehet produkálni.
A 6 egymás mellé helyezett kézzel készített fan megmutatja, hogy milyen sűrűséget várhatsz el a különböző szélességektől.

2-3-4-5-6-10D családunkban a szűk ventilátorral találkozhatsz a weboldalon.
????A szűk ventilátorban lévő szempilláknak van a legkövetkezetesebb felfelé irányuk, kevesebb hely van köztük, így kevesebb fény is árad át ???? Ezekből készül a legtöbb drámai és legdúsabb szempilla szett. 

???? A következetesen létrehozott közepes fanok, egy gyönyörű enyhe textúrájú keveréket produkálnak. Mérsékelt sűrűséggel.

????A széles fanoknak van a legtöbb helyük a szempillák között. Lehetővé téve, hogy több fény áradjon át a pillákon. Sűrűn applikálva, ezzel elég "bolyhos" hatást érhetsz el. Ez a típus jó választás lehet a ritka szempillával rendelkező vendégeknek.
2D ill. 5D választás esetén, ezekre ügyelj az oldalunkon!

???? Ha érdekes számodra a poszt kérlek jelöld ezt egy ponttal a kommentben. Kérésre töltünk fel képeket fanjainkról. Szeretnénk minél több segítséget ill. információt adni!