Kérdés esetén keress minket bizalommal: +36+70/311-0011

Blog

Először is mindenképpen kell rendelkezned érettségi bizonyítvánnyal. A KATA kiváltásához szükséges elvégezned a kozmetikus technikus vagy a sminkes és szempillaépítő képzést. 

A sminkes és szempillaépítő képzés elvégzésének az ideje 5-7 hónap. A kozmetika, intenzív felnőttképzés esetén is 1 év. Mindkét képzés jó alapot adhat az induláshoz. Azonban ha Te a műszempilla világában akarsz elhelyezkedni, azaz a munkád 80%-a műszempilla építésből fog állni, érdemes választani egy neves oktatót! Aki, a mentorod lesz! Ha jól választasz rengeteg segítséget fogsz kapni, akár 1 nap alatt is! 

A cél a sikeres szalonmunka! Tartós, minőségi szett építéséhez, meg kell tanulnod A TŰ PONTOS APPLIKÁLÁST!

Egy nagyon fontos dolgot kiemelnék: bármelyik képzést / oktatót is választod, még 2023-ban is azt gondolom, hogy 1D alapot NEM TANULUNK ONLINE!

Lovely – luxus márka, az orosz piacról

Új termékcsaláddal bővült webshopunk!

Büszkén jelentjük, hogy a magára a 21. század legnagyobb szépség-projektjeként hivatkozó Lovely márkával bővült a kínálatunk! A számunkra oly fontos kiemelkedő minőség, így újabb izgalmas termékekben mutatkozik meg a webshopunkban, szempilla és szemöldök styling kategóriákban egyaránt.

 

A Lovely fő célja, hogy mindent megadjanak partnereiknek, vásárlóiknak, ami a női szépségápolást, a törődést jelenti számukra. Ennek mentén a márkanév alatt a szépségipar több ága is sikeresen működik: oktatás, szépségszalonok és termékgyártás. A 2012-ben alapított cég napjainkban vezető pozíciót tölt be a szféra nemzetközi szakértőjeként. Minden terméküket és szolgáltatásukat kiváló szakemberek gyártják és tesztelik, újabb és újabb innovatív ötleteket megvalósítva.

„Amerre nézek promade terem“

 

avagy premade? A hazai piacon, ahogy világ szerte is, egyre több előre fanolt szempillával találkozhatunk.

D-ben, méretben, ívben gazdag az ország!

Hogy lehet a premade jó dolog? Művészet becsomagolva 1D technikával!? Üresen maradt volume képzés helyek? Ezek a dolgok ugye összefüggnek. Miért is menjen el egy szempilla művész russian volume oktatásra százezerért (vagy még többért), ha megy ez másképp?! Ez a kijelentés régóta felzaklat oktatókat/cégeket, amit megértek, de a világ fejlődik! Az egészségre vigyázni kell, az időből pedig pénzt kell csinálni! 
Ne féljünk a fejlődéstől! Jön akár akarod, akár nem! A taxisok az uber ellen, a szabók a varrógép ellen harcoltak.........a vége: alkalmazkodás.

 

 

 

???? Ázsia a világ kozmetikai élvonalában ???? – Bemutatjuk a Lashes by Love webshopjában árult márkákat! ????®️
Neicha – a tiszta szépség ☺️
A NEICHA szót két francia szóból alkották meg: a „neige” tisztát jelent, míg a „charmant” szépet vagy kedveset. Ez a szóösszetétel tökéletesen magába foglalja, amit a márka képviselni kíván. Céljuk, hogy tiszta és egyszerű szépséget adjanak meglévő adottságaidhoz, termékeikkel szeretnék kiemelni az eredeti, természetes báját a használóiknak.
Megkülönböztetetten odafigyelnek, hogy a legjobb minőségű műszempillákat és ápolószereket állítsák elő, ezzel is irányt mutatva a világ kozmetikai gyártóinak, hogy a minőségre törekvés mások számára is alapvető igény legyen. Csakis a legkiválóbb alapanyagokból dolgoznak, nagyon szigorú minőségellenőrzési folyamattal, és övék a világ legnagyobb raktára a műszempilla gyártók között.
Napjainkban hódít a premade…avagy a promade❤️ Sokak számára a két kifejezés közötti különbség sem tiszta☝️
De egyenlőre maradjunk a premade rajongóknál❤️
Neked is lehet rossz napod.☝????
Attól még, hogy vállalkozó vagy, vendégekkel foglalkozol, tele van a naptárad, simán lehet, hogy bal lábbal kelsz fel. Ezzel nincsen semmi gond. Belefér. Viszont a vendégeid ezt nem érezhetik meg, hiszen a vállalkozásod múlik rajta!
Hogyan tudod kezelni a rosszabb napokat?

Emlékszel, amikor még fénymásolószalonba jártunk laminálni? Most már nem a papírlapokat, hanem a rakoncátlan szemöldököt alakíthatjuk rendezetté ezzel a technikával.

2021-ben a divat egyik fontos vezérelve a természetesség, ami a műszempillák készítésére is hatással lett. Minél inkább eredetinek látszik, annál jobb! Egyre erősebb lett ez az igény, ami az ívek és a vastagság kialakítása mellett abban is megmutatkozik, hogy a pillák hossza ne haladja meg a 12 millimétert, sőt – ha igazán naturalisták vagyunk – inkább maradjon 5-10 milliméter között. ????

•A felfrissülés fuvallatát hozza az ősz•

Az újratöltés helyett most egy teljesen új szett szempilla mellett döntöttük, és új lendület veszünk! ☝️

Ezzel nemcsak az a célunk, hogy még több hasznos információt és minőségi terméket juttassunk el hozzátok, de azt is reméljük, hogy még erősebb Lashes by Love közösséget építünk!❤️‍

Emlékeztek az első napra?

Mindannyian valahol elkezdtük, akik a szakmában maradtunk...okkal tettük

Egy kis segítséget szeretnénk nyújtani a nálunk vásárolható fanokhoz. A legjobb minőségű handmade premadek applikálása sem olyan egyszerű, mint azt mások gondolják.

Egy nagyon aktuális témát boncolgatunk
Tudjuk, milyen nehéz rendet teremteni

Az IDŐD bizony ÉRTÉK…

Kozmetikusok, pillások, körmösök, fodrászok: minden szolgáltató megküzd vele, hogyan lehet korrekten jelezni a vendégnek, hogy az időd abszolút nem mindegy.

Az üzleted be kell zárni, de az insta oldalad nem! 

5 dolog, amiről szépségszakértőként posztolhatsz, és nem vendégfotó!

Elégedetlen vendégek, versenytársak vagy régi irigyek…ugye ismerős
Mit tudsz kezdeni azzal, ha rossz híredet keltik?
Tudjuk, hogy ez egy elég éles téma, épp ezért foglalkozunk vele!