Kérdés esetén keress minket bizalommal: +36-70/311-0011

Blog

Kifogytál a poszt ötletekből?

Lashes by Love Shop
Lashes by Love Shop
2021.09.17 18:53
Kifogytál a poszt ötletekből?

Az üzleted be kell zárni, de az insta oldalad nem! 

5 dolog, amiről szépségszakértőként posztolhatsz, és nem vendégfotó!

Nincs jobb, mint a valódi referencia, a munkád eredménye, főleg, ha előtte-utána fotókkal is dolgozol... De egy kis változatosságot sosem árt belecsempészni a posztjaidba!
5 olyan ötletet hoztunk neked, amelyekkel biztosan nem lősz majd mellé, és a követőid is szeretni fogják őket.

???? Idézetek

Amikor úgy érzed, nincs semmi ihlet, jöhet valamilyen idézetes poszt! Keress egy szép hátteret, akár saját fotót is, és másold rá a számodra szimpatikus gondolatot. Törekedj rá, hogy olyat válassz, amit sokat értenek majd, és ami sokaknak mondhat valamit. Tipikusan ilyen minden, ami fókuszál az érzelmekre, vagy ami a sikerről, kudarcról, erőről szól. Sok szövegben a poszthoz itt nem is kell gondolkodni, de mindig jó, ha megkérdezed, ők mit gondolnak erről, egyetérenek-e a gondolattal.
Extra tipp: ???? mindig figyelj a betűtípusra, olyat válassz, ami az ő és ű betűket is ismeri.

???? Személyes fotó

Gyerek, kutya, cica, kávé, lakás... Bármi, amiről úgy érzed, szívesen megmutatnád. Ha rendszeresen teszel ki ilyesmit, ettől sokkal közvetlenebbnek tűnsz majd. A követők azonosulni tudnak veled, éldául, hogy te is szereted a kávét, neked is van gyereked, te is sétálsz a kutyáddal. Az a lényeg, hogy ezek ne túl beállított, de minőségi képek legyenek.
Extra tipp: ???? egy kicsit nézegesd meg a követőid profiljait! Használj hasonló filtereket és hastagaket, mint ők - így könnyebben érsz el like-okat, és még új, hasonló követőket is.

???? Rövid ápolási videók

1-2 perces videókban nyugodtan adj otthoni tippeket, ilyen "bezárt" időkben még vágynak is a tippekre az emberek. A videó sokkal könnyebben érthető és feldolgozható, mint a szöveg, ráadásul itt egy-két dolgot meg is tudsz mutatni rögtön.
Extra tipp: ???? ne félj attól, hogy nincs profi felszerelésed: arra figyelj, hogy a fény, a hang és a háttér rendben legyen, a követőket úgyis a tartalom érdekli igazán.

???? Termékajánlók, terméktesztek

Bármilyen reklámozás nélkül mutass be termékeket, termékteszteket,például az otthoni ápoláshoz segítségként. Ezzel a szakértői szerepedet erősítheted, hiszen segítesz a követőknek eligazodni a rengeteg termék útvesztőjében.
Extra tipp: ???? az a leghitelesebb, ha mindig próba után mesélsz az adott termékről, valódi tapasztalatokkal, árral, előnyökkel, hátrányokkal.

???? A munkakörnyezeted megmutatása

Egy vendég, aki még nem járt nálad, de szimpatizál, szeretné tudni, mire számíthat. Fontos, hogy jó minőségű, hangulatos képeket készíts, akár a szezonális dekorációval. Most pedig az is lényeges, hogy megmutasd, hogyan ügyelsz a higiéniára a szalonban vagy egyéb térben, ahol dolgozol.
Extra tipp: ???? itt is lehet a képek mellett videós "tour"-t készíteni, virtuálisan körbevezetni a követőidet.

Kezdd el még ma használni őket, hajrá!