Kérdés esetén keress minket bizalommal: +36-70/311-0011

Blog

Minden szépség szakembernek tele van karácsonyra a naptárja, csak Neked nem?

Lashes by Love Shop
Lashes by Love Shop
2023.11.27 09:41
Minden szépség szakembernek tele van karácsonyra a naptárja, csak Neked nem?

Ha azok közé tartozol, akik nem a karácsonyi hajrától, hanem inkább az üresjárattól félnek, fogadd meg a tanácsainkat!????????

1. Legyél rugalmasabb, mint mások.
Biztosíts olyan időpontokat, amit a többiek nem vállalnak: korábban reggel vagy később, az esti órákban. Ha szükséges áldozd be a szombati napod is. 

 2. Adj extrát ajándékba!
Karácsony közeledtével mindenkinek jól esik egy kis plusz törődés – Te legyél az a szépség-szakember, aki megadja ezt! Például ajándékcsomagokkal, plusz kezelésekkel, amit csak meg tudsz oldani, persze, olyan kereteken belül, hogy Neked is megérje. 

3. Posztolj többet! 
Az ünnepi hajrában nagy a "zaj" a közösségi hálón. Ne hagyd, hogy az oldalad háttérbe szoruljon. Érdemes jelen lenni a szempillás facebook csoportokban is. 
Tegyél ki minden nap posztot, készíts videót is, beszélj aktuális trendekről, adj otthon is alkalmazható kezelési, ápolási tippeket, tarts akár élő kérdezz-feleleket is. Szóval, hívd fel magadra a követőid figyelmét! 

5. Fontos a megfelelő munkakörnyezet kiemelése!

Biztosíts csendes, békés, tiszta környezetet vendégeid számára, ahol lazíthat, pihenhet, miközben szempilláit elkészíted. Ha a vendégeid vagy az érdeklődők azt látják, hogy egy ízlésesen berendezett helyen fognak szépülni, nagyobb eséllyel foglanak majd időpontot. Fontosak a kiegészítők (akár szezonnak megfelelően is), a színek és nem utolsó sorban a pillás ágy kényelme is! A Nálad töltött idő számukra olyan élmény kell, hogy szívesen vissza is térjenek majd.

6. Google, facebook hirdetés használata.
Kis költségvetéssel hirdetési kampányokat is indíthatsz, itt figyelj a lokáció beállítására: mindenképp a környékeden – kerületedben, városodban, városrészedben – hirdess, hiszen a vendégeid főleg onnan érkeznek majd.

7. Story time!
Story-kban rendszeresen szavaztasd a követőidet, mi tetszik nekik jobban, vagy tegyél ki kvízeket, hogy aktivizáld őket. Emellett, bedobhatsz ünnepi nyereményjátékot is, az mindig megmozgatja az embereket. Ha vannak 3-5000 követős mikro-influencer ismerőseid, vagy olyanok, akik szimpatikusak, velük is együttműködhetsz. Például adsz nekik valamilyen ajándékot / kedvezményt, ők pedig posztot készítenek ebből a Te megjelöléseddel.

8. Együttműködés másokkal a szépségszakmából.
Ha Te például körmös vagy, de ismersz fodrászt, kozmetikust, sminkest, velük is összefoghattok. Például közös videóban beszélhettek a karácsonyi trendekről, ajánlhatjátok egymást posztokban, megemlíthetitek story-kban.

9. Együttműködés VELÜNK!
Légy nagykövet csapatunk tagja! Vendéget nem garantálunk, de árainkból faraghatunk! Erről egy rövid bemutatkozással érdeklődj e-mail címünkön: info@lashesbylove.hu 

Még több hasonló tartalomért kövess minket – segítünk, hogy sikeres legyél a szépségszakmában! ????