Kérdés esetén keress minket bizalommal: +36-70/311-0011

Blog

Márkáink a világ kozmetikai élvonalában

Lashes by Love Shop
Lashes by Love Shop
2021.12.13 18:41
Márkáink a világ kozmetikai élvonalában
???? Ázsia a világ kozmetikai élvonalában ???? – Bemutatjuk a Lashes by Love webshopjában árult márkákat! ????®️
Neicha – a tiszta szépség ☺️
A NEICHA szót két francia szóból alkották meg: a „neige” tisztát jelent, míg a „charmant” szépet vagy kedveset. Ez a szóösszetétel tökéletesen magába foglalja, amit a márka képviselni kíván. Céljuk, hogy tiszta és egyszerű szépséget adjanak meglévő adottságaidhoz, termékeikkel szeretnék kiemelni az eredeti, természetes báját a használóiknak.
Megkülönböztetetten odafigyelnek, hogy a legjobb minőségű műszempillákat és ápolószereket állítsák elő, ezzel is irányt mutatva a világ kozmetikai gyártóinak, hogy a minőségre törekvés mások számára is alapvető igény legyen. Csakis a legkiválóbb alapanyagokból dolgoznak, nagyon szigorú minőségellenőrzési folyamattal, és övék a világ legnagyobb raktára a műszempilla gyártók között.
Nem meglepő módon a márka hazája Dél-Korea, ahol híresen fejlett a kozmetikai iparág, a szépségápolás lételeme a koreaiaknak.
Barbara – jobban, mint bárki más ????
Az orosz Barbara sem marad el koreai riválisától, ha a minőség a kérdés. Szintén kivételesen jó színvonalú anyagokból álló kollekció érhető el a kínálatukban. Minden, ami szempillahosszabbítás: műszempillák, ragasztók, applikátorok…
Fontos számunkra, hogy a professzionális felhasználásra gyártott termékpalettájuk a legigényesebb szakemberek vágyait is kielégíti, de a kezdőknek is segít a szépségiparban magasra jutni, és kiváló eredményeket elérni. A Barbara termékeivel a szempillahosszabbításhoz szükséges anyagok fejlesztésében és gyártásában részt vevő vezető szakemberek hosszú távú munkájának legjobb eredményét ígéri.
„Ha te építed a szempillákat, akkor építsd jobban, mint bárki más!” – mottójuk pontosan tükrözi azt a szemléletet, amivel az oroszországi kozmetikai ipar betört a piacra, és amivel meghódította azt a hazáján kívül is.
O’Clair – fedezd fel a benned rejlő lehetőségeket ????
Az O'Clair szintén egy koreai márka, bizonyítva az ottani kozmetikai ipar kiemelkedő minőségét a világ porondjára több gyártó is joggal jutott fel.
Az O'Clair vallja, hogy termékeinket azért szeretik világszerte, mert szigorú szabványokat követve, kiváló minőségű anyagokat használnak az életminőség javítása érdekében. Vezető innovátorként tekintenek magukra a műszempilla készítés terén, és nem csak rövidtávú szép szempillák gyártása a céljuk, hanem egy olyan életszemlélet átadása, mely szerint a lelki jólétünkért a testünk ápolásával is rengeteget tehetünk.
„Fedezd fel és valósítsd meg a benned rejlő lehetőségeket, amiben segítenek neked a tiszta és ragyogó O’Clair termékek!” – tündökölni hívják a vásárlóikat, ígéretük szerint a legkülönlegesebb élmény szempilláik viselése.