Kérdés esetén keress minket bizalommal: +36-70/311-0011

Blog

MIT KELL TUDNI AZ UV RAGASZTÓRÓL

Lashes by Love Shop
Lashes by Love Shop
2024.06.11 10:58
MIT KELL TUDNI AZ UV RAGASZTÓRÓL

Előnyök, Ajánlások és Figyelmeztetések

A szempilla stylistok számára mindig fontos, hogy a legjobb eszközöket és technikákat használják, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek és visszatérjenek. Az egyik innovatív termék, amely egyre népszerűbb a szakmában, az UV ragasztó. De miért érdemes ezt a technológiát használni, és kinek ajánlott? Ebben a cikkben mindent megtudhatsz az UV ragasztó használatának előnyeiről és korlátairól.

Mi az UV ragasztó?

Az UV ragasztó egy speciális típusú ragasztó, amely UV fény hatására köt meg. Az ilyen típusú ragasztók gyors és erős kötést biztosítanak, ami különösen előnyös a szempilla hosszabbításoknál, ahol precizitás és tartósság elengedhetetlen.

Megkülönböztetünk híg és sűrű uv ragasztókat.

Színben találkozhatsz: átlátszó, lila, kék, fekete színűvel.

Kötési idő: 0,5mp-1mp-3mp-5mp.

1. Gyors kötési idő:

Az UV ragasztó egyik legnagyobb előnye a gyors kötési idő. Az UV fény hatására azonnal megköt a ragasztó. Nem kell super bondert vagy kötésgyorsítót használni az építés végén. Nincs 48 órás szabály a vendég részére.

2. Erős és tartós kötés:

Az UV ragasztó erős kötést biztosít, amely hosszabb ideig tart, mint a hagyományos ragasztók. Ez különösen fontos a nyári hónapokban, amikor az izzadás és a víz hatása miatt a hagyományos ragasztók gyorsabban elengedhetnek.

3. Kevesebb allergiás reakció:

Mivel az UV ragasztó gyorsan megköt, kevesebb idő van a bőrrel való érintkezésre, illetve kipárolgása sincs, így csökkentve az allergiás reakciók esélyét. 

4. Pontos alkalmazás:

Az UV ragasztóval történő munkavégzés lehetővé teszi a stylistok számára, hogy pontosabban dolgozzanak, mivel a ragasztó nem kezd el száradni, amíg nem éri UV fény.

 

5. Ragasztó használata:

1-2 csepp ragasztó elegendő egy teljes szempilla szett felhelyezéséhez. A megfelelő technikával és adagolással biztosíthatod, hogy a ragasztó hatékonyan és gazdaságosan kerüljön felhasználásra, miközben a vendégek gyönyörű, tartós szempillákat kapnak.

6. Általános tárolási irányelvek

Hőmérséklet:

    • Az UV ragasztót 15-23°C közötti hőmérsékleten kell tárolni. A túl magas vagy túl alacsony hőmérséklet károsíthatja a ragasztó tulajdonságait.

Fényvédelem:

    • Az UV ragasztót sötét helyen kell tárolni, mivel az UV fény hatására megköt. A közvetlen napfénytől és mesterséges UV fénytől védeni kell a ragasztót. Ennek érdekében választotta cégünk a fekete flakonokat.

7. Szavatosság

A ragasztó bontatlan állapotban 1 évig jó. Felbontás után, akár 3 hónapig is használhatod.

 

8. Tippünk a nyárra!

Válassz hígabb ragasztót. Pl.: átlátszót vagy lilát. Kerüld a fekete, sűrű ragasztót!

Ajánlott ragasztóink: https://www.muszempillawebaruhaz.hu/UV-RAGASZTO

 

Még több UV ragasztós tartalom a TIKTOK oldalunkon!

Link: https://www.tiktok.com/@lashesbylove