Kérdés esetén keress minket bizalommal: +36-70/311-0011

Blog

Amerre nézek Promade terem....

Lashes by Love Shop
Lashes by Love Shop
2022.01.18 16:12
Amerre nézek Promade terem....

„Amerre nézek promade terem“

 

avagy premade? A hazai piacon, ahogy világ szerte is, egyre több előre fanolt szempillával találkozhatunk.

D-ben, méretben, ívben gazdag az ország!

Hogy lehet a premade jó dolog? Művészet becsomagolva 1D technikával!? Üresen maradt volume képzés helyek? Ezek a dolgok ugye összefüggnek. Miért is menjen el egy szempilla művész russian volume oktatásra százezerért (vagy még többért), ha megy ez másképp?! Ez a kijelentés régóta felzaklat oktatókat/cégeket, amit megértek, de a világ fejlődik! Az egészségre vigyázni kell, az időből pedig pénzt kell csinálni! 
Ne féljünk a fejlődéstől! Jön akár akarod, akár nem! A taxisok az uber ellen, a szabók a varrógép ellen harcoltak.........a vége: alkalmazkodás.

 

 

 

Mindenki előtt ott a választás lehetősége!☝️❤️ Sok szempilla stylist ismerek, akik a mai napig szálas technikát alkalmaznak több D építése esetén, vagy épp tökéletes saját fanokat készítve építenek meg egy szettet. Lenyűgöző kézmozdulatok, tudás, precizitás áll mögöttük. 
Ám de megjelent egy másik tábor is! Az a fajta művész, aki premade/ promade rajongókat használva épít csodálatos szempillát vendégeinek. Kell-e hozzá ügyesség? Kell! Jól kell bánni a csipesszel? Eléggé!  

A premadeknek helye van a szépségiparban! Mint, ahogy ezt a piacon való elterjedése is mutatja! Nézz körül, tesztelj, „ismerkedj“ a különböző fanokkal! Vastag vagy vékony talpak? Ne tapadjon össze? Illeszkedjen jól? Könnyen le lehessen emelni? Ne essen szét? Legyen mély fekete színe? 
Ugye sorba jönnek elő a kérdések! A válaszok a weboldalakon vannak!

B.G.