Kérdés esetén keress minket bizalommal: +36-70/311-0011

Blog

LOVELY - Luxus márka, az orosz piacról

Lashes by Love Shop
Lashes by Love Shop
2022.02.22 13:00
LOVELY - Luxus márka, az orosz piacról

Lovely – luxus márka, az orosz piacról

Új termékcsaláddal bővült webshopunk!

Büszkén jelentjük, hogy a magára a 21. század legnagyobb szépség-projektjeként hivatkozó Lovely márkával bővült a kínálatunk! A számunkra oly fontos kiemelkedő minőség, így újabb izgalmas termékekben mutatkozik meg a webshopunkban, szempilla és szemöldök styling kategóriákban egyaránt.

 

A Lovely fő célja, hogy mindent megadjanak partnereiknek, vásárlóiknak, ami a női szépségápolást, a törődést jelenti számukra. Ennek mentén a márkanév alatt a szépségipar több ága is sikeresen működik: oktatás, szépségszalonok és termékgyártás. A 2012-ben alapított cég napjainkban vezető pozíciót tölt be a szféra nemzetközi szakértőjeként. Minden terméküket és szolgáltatásukat kiváló szakemberek gyártják és tesztelik, újabb és újabb innovatív ötleteket megvalósítva.

A Lashes by Love-nál nem is érthetnénk egyet jobban a Lovely szándékaival, hogy támogassuk a szakembereket a szépségápolásban, és ihletet adjunk nekik a szépségipar határainak átlépésében.

Termékkínálatunk ennek mentén tovább fog bővülni, de a webshopban már elérhető többféle méretű és ívű műszempilla szett, tapadás-elősegítő és ragasztó, illetve található itt szempillatartó, sampon és eltávolító krém is.

Nézz szét nálunk!