Kérdés esetén keress minket bizalommal: +36-70/311-0011

Blog

Utóápoló kisokos

Lashes by Love Shop
Lashes by Love Shop
2023.09.29 13:03
Utóápoló kisokos

Miért szükséges az utóápolás? 

Itt az ideje, hogy felhívjuk a Vendégek figyelmét a hennafestés otthoni utóápolásának fontosságára! 

Fontos hangsúlyozni, hogy a kozmetikai kezelések, legyen az például egy arckezelés, szempilla lifting vagy ez esetben hennafestés ne érjen véget akkor, amikor a Vendég elhagyja a szalont. A hennával való festés után is meg kell adni a szemöldöknek azt a törődést, amit megérdemel. 

A megfelelő utókezelés nélkül nem festenénk a hajunkat sem, ezért a szemöldökre is ugyanúgy kell gondolnunk. Olyan termékekre van tehát szükségünk, amelyek hidratálják, táplálják és erősítik a szálakat. Mindemellett a hennához szorosan kapcsolódó utóápolók fokozzák a festés tartósságát is!

A BrowXenna® kínálatában számos utóápolási terméket találni. Mi most elhoztuk Nektek a 3 kedvencünket, hogy segítsünk a választásban! 

Az első, a BrowXenna® Botex-X szérum, amelyet mind szemöldökre, mind pedig szempillára lehet alkalmazni. A BrowXenna® egyik egyedülálló készítménye hialuronsavval dúsítva, amely helyreállítja és erősíti a szőrszálakat, sűrűbbé, fényessé és teltebbé teszi azokat. A hatóanyagok mélyen behatolnak a szőrszálak szerkezetébe, felgyorsítják a regenerációs folyamatokat, helyreállítják a laminálás, szőkítés, a gyakori hennával vagy festékkel való kezelés okozott esetleges sérüléseket.

https://www.muszempillawebaruhaz.hu/BROWXENNA-BOTEX-X-SZERUM

A második, a BrowXenna® SPA Zöld Maszk. A természetes BrowXenna® SPA Zöld maszk a prémium kollekció első terméke. Professzionális használatra készült, 90%-ban növényi összetevőket tartalmaz. Használata egyszerű, rendszeres otthoni ápolásra is alkalmas. Mélyen táplálja és hidratálja a bőrt és a szőrszálakat, hatása azonnal látható.

Válogatott összetevői között megtalálható pl. az aloe vera, szőlőmag olaj, ananász, grapefruit és zöld tea kivonat, valamint a gazdag hatóanyag tartalmú shea vaj.

https://www.muszempillawebaruhaz.hu/BROWXENNA-SPA-ZOLD-MASZK

Végül, de nem utolsó sorban az egyik abszolút kedvenc termék, a BrowXenna® Usma OlajAz egyik legerősebb, 100%-ban természetes stimuláns a szempilla és szemöldök, haj növekedésének serkentéséhez. Rendszeres használatával már 2 héten belül látható az eredmény. Az olaj gazdag vitaminokban, flavonoidokban, nyomelemekben és esszenciális zsírsavakban. Rövid időn belül aktiválja a szempilla és a szemöldök növekedését, erősíti a hajhagymákat, belülről erősíti azok szerkezetét. Serkenti az új szőrszálak növekedését, fényessé és simává varázsolja azokat.

https://www.muszempillawebaruhaz.hu/BROWXENNA-USMA-OLAJ