Kérdés esetén keress minket bizalommal: +36-70/311-0011

Blog

BrowXenna Magyarországon

Lashes by Love Shop
Lashes by Love Shop
2023.07.03 23:14
BrowXenna Magyarországon

A BrowXenna® professzionális termékcsalád elérhető Magyarországon. 

Mi is az a BrowXenna?

Természetesség - Tapasztalat - Innováció

Ezzel a három szóval jellemezhetőek leginkább a BrowXenna® szortimentjébe tartozó termékek, melyek piacvezető helyet foglalnak el a professzionális szemöldök-és szempilla festékek, henna, laminálás és gyantázás világában.

A BrowXenna® márka már a világ 35 országában van jelen, termékeit nagy sikerrel alkalmazzák nap mint nap a szépségiparban dolgozó szakemberek. Minden terméke válogatott, minőségi hozzávalókból készült, amit laboratóriumi tesztek igazolnak.

A cég nem csak a minőségre fektet nagy hangsúlyt, de termékeivel világszerte oktatja is a szempilla-és szemöldökfestés művészetét, immáron több, mint 50,0000 szakembernek átadva a tudás.

Alapítóik és ideológusaik, Irina Levchuk és Natalia Krasnoperova nemzetközileg elismert szempilla- és szemöldökstylistok, valamint trénerek. Tanfolyamaik a szempilla-és szemöldök ipar aranystandardjává váltak a világ minden táján. Irina Levchuk és Natalia Krasnoperova több mint 11 éve foglalkozik a szempillak-és szemöldökök festés, formázás és az ahhoz szorosan kapcsolódó termékek fejlesztésével.

A BrowXenna® termékei mind a szakemberek, mind pedig a vendégek számára a professzionális minőséget képviseli!