Kérdés esetén keress minket bizalommal: +36-70/311-0011

Blog

Lifting, pillanatok alatt

Lashes by Love Shop
Lashes by Love Shop
2023.06.19 12:16
Lifting, pillanatok alatt

A szempilla lifting az elmúlt években lett igazán népszerű, mint egy alternatíva azoknak a vendégeknek, akik esetleg allergiás reakció miatt nem viselhetnek műszempillát, vagy csak egy természetes, mégis igen látványos, „karbantartást” nem igénylő alternatívát szeretnének.

A liftinggel egy tartós, heteken át ívelt szempillasort alkothatunk. 

Ahhoz, hogy ezt az eljárást is professzionális szinten végezzük, az egyik legfontosabb tényező a megfelelő ragasztó kiválasztása, mely a pillákat a lifting során a szilikon padon tartja.

A hagyományos ragasztókat évek óta töretlenül használják. Ezek általában ecsetes kialakítású, sűrűbb, átlátszó ragasztók, melyek ugyan ellátják a feladatukat, viszont eltávolításuk mind a szilikon padról, mind a szempillákról hosszadalmas és nehéz feladat. 

Ugye Te is találkoztál már ezzel a kis kellemetlenséggel? 

Minden szépségápolási ágazatban szinte hetente jelennek meg újdonságok, nincs ez másképp a szempilla építés, kozmetika világában sem. Ahogy pár éve a lifting eljárás taszította le a virtuális trónról a szempilla dauert, a hagyományos ragasztókat is egyre többen cserélik a most abszolút újdonságnak számító ragasztóbalzsamok.

De mik is ezek a "glue balm"-ok pontosan? 

Egy olyan, szilárdabb, viaszszerű formulával megalkotott balzsam, mely a hagyományos lifting ragasztók új generációját képviseli. A kezelés során ugyanaz a feladata, viszont számos előnyösebb tulajdonsággal rendelkezik, mint hagyományos társa.

Elhoztunk nektek 5 indokot, hogy miért lenne érdemes erre a típusra váltani!

  • Könnyebb, gyorsabb, tartósabb alkalmazás

A ragasztóbalzsamok egyik legnagyobb előnye, hogy könnyebben felvihető, mint a hagyományos folyékony vagy gél ragasztók. Mivel nem száradnak meg teljesen, így a folyamat közben is lehet korrigálni. A szempilla szálak nem ragadnak össze, szépen el lehet izolálni a szálakat a tökéletes forma érdekében.

Balzsamos állaga ne tévesszen meg, nincs szükség speciális szerszámokra sem, nagyon könnyen felfésülhető a pilla egy lapos lifting ecsettel is a szilikon padra és azt fixen, a kezelés végéig ott is tartja.

  • Természetes, ápoló összetevők 

Bár a lifitinghez használt anyagokat is igyekeznek a gyártók minél kíméletesebbre tervezni, az eljárás során mégis csak egy kémiai folyamat megy végbe, mely során tartósan módosul a pilla szerkezete, formája. A felhasznált anyagok a, főleg gyengébb, vékonyabb szálakat kis mértékben akár károsíthatják és dehidratálhatják.

A hagyományos ragasztók első sorban a tartásra helyezik a hangsúlyt, a ragasztóbalzsamok viszont olyan ápoló összetevőkkel vannak dúsítva, melyek erősítik és védik a pilla szálakat a kezelés alatt használt anyagok kellemetlen hatásaitól.

Általában olajok, vitaminok, a LBYL Glue Balm esetében kókusz, olíva és jojoba olaj, E-vitamin hamamelis kivonat gondoskodik a nem csak tökéletesen ívelt, de garantáltan egészséges, fényes szempillákról.

  • Hosszabb felhasználhatóság

Másik nagy előnye, hogy több ideig eltartható felbontás után, mint hagyományos társai. Szilárd halmazállapotú, állaga nem változik az idő múlásával sem és nem romlik meg olyan hamar, mint más típusú ragasztók, így, ha csak ritkábban végzel liftinget, ez a tökéletes választás számodra.

  • A vendég kényelme a legfontosabb

A hagyományos ragasztók eltávolítása a pillákról vagy a szilikon padról a lifting végén kellemetlen érzés lehet a vendégnek. Letisztítás során meghúzhatjuk a pillát és sokszor előfordul, hogy nem is sikerül 100%-ban eltávolítani a ragasztót, így annak maradványa kényelmetlen érzés lehet a vendég számára.

A LBYL Glue Balm használatával ettől is elbúcsúzhatunk! Nincs kellemetlen érzés, nem kell felesleges ragasztót eltávolítani és nem marad ragadós érzés sem a pillákon, sem a szemhéjon. A lifting végén 1 mozdulattal megtisztítható a szem, ezzel nem csak időt spórolhatsz, de a vendégeid a tökéletes pillák mellett még kellemesebb élménnyel távoznak Tőled.

  • Biztonságosabb

Mivel nem folyékony állagú, így kisebb az esély, hogy lifting közben érintkezik a vízvonallal és irritálja a szemet. Szilárd állagának köszönhetően könnyebb precízen felvinni és ellenőrizni a folyamat közben, ami segít csökkenteni a véletlen szembe jutást, így kezdők számára kifejezetten ajánlott a használata.

Összességében érdemes megfontolni a ragasztóbalzsamok használatát, a felsorolt számos előnyük mellett nem csak a munkát könnyítik meg vagy jobb végeredményt érhetünk el velük, de hosszabb távon gazdaságosabbak is!