Kérdés esetén keress minket bizalommal: +36+70/311-0011

CAPPUCCINO
CAPPUCCINO
8 990 Ft

CAPPUCCINO

LUANES SZEMÖLDÖK SZÍN

A LUANES termékek egyedülálló összetétele megbízható pigmentációt és változatlan, tartós színeket biztosít!

8 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 270 Ft
Részletek
A Luanes Pigmentek Amerikából származnak. Széles színskálájának köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelőt.
Népszerű árnyalatok, divatos színek jellemzik. Felhasználási területei: (microblading) szemöldök, szemhéj, ajak tetoválás.

A Luanes Pigmentek magas pigmenttartalommal bírnak, így alkalmazásuk gazdaságos. Nem okoznak elszíneződést, "színvádorlást", mivel a mikropigmentáció, másnéven félig tartós smink, praktikus módszer a pigmentált mikrorészecskék beültetésére az epidermisz alatt kozmetikai és korrekciós célokra.
A microblading fő célja az arcvonások, szemöldök, ajak javítása.

A szemöldök mikropigmentációja - azt mondják, hogy a szemöldök az arcunk legjellemzőbb része. Szintén az ajkak esetében a szemöldöknek szimmetrikusnak és arányosnak kell lennie, ami az arc harmonikus kifejezéséhez vezet. Pigmenteket kínálunk különböző szemöldök színben, így az eredmény természetes.

A LUANES pigmentek nem okoznak duzzanatot a bőrön. Az ásványi anyagok speciális kombinációja támogatja a gyógyulási folyamatot. - A LUANES mikropigmentek bármilyen típusú mikropigmentációhoz használhatók, manuális módszerekkel vagy speciális eszközökkel. -A LUANES termékeket a Koreai Kutatási és Vizsgáló Intézet hagyta jóvá. Összetevők (US): Víz *, Glicerin *, Izopropil-alkohol *, Vas-oxidok, Titán-dioxid, Zöld Króm-oxid.
* Jól rázzuk fel és teszteljük a használat előtt.
Adatok
Brand
LUANES
Cikkszám
L12
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!